Personal

Vind jij het moeilijk om zelf de motivatie te vinden? Heb jij een duwtje in je rug nodig? Een stok achter de deur? Weet je niet waar je moet beginnen? Heb je iemand nodig die jou uitdaagt? Dan is Personal Training wat voor jou!

Training

Een Personal Trainer (ook wel PT genoemd) is iemand die jou persoonlijk begeleidt, iedere keer weer. Iemand die met jou meedenkt en jou motiveert om het beste uit jezelf te halen. Op basis van jouw doelen en wensen, zal de PT een trainingsschema opstellen, waarmee jullie vervolgens samen mee aan de slag gaan. De PT helpt je door iedere training heen en houdt alle behaalde resultaten bij. Het is één-op-één begeleiding, persoonlijker kan niet. De PT zal je zowel fysiek, als mentaal steunen en je leren hoe je het trainen moet aanpakken. Zo ontstaat er een intensieve samenwerking waarbij jouw grenzen verlegd worden en je altijd voldaan de deur zal uitgaan.

Voeding

Personal Training bieden wij aan in combinatie met voedingsbegeleiding met het Body Support programma. Voeding is een zeer belangrijk onderdeel van gezondheid en fitheid en is onlosmakelijk verbonden met trainen en een gezonde leefstijl. Door op maat gemaakte persoonlijke voedingsschema’s en regelmatige voortgangsevaluaties, zul jij je eigen maken welke en hoeveel voeding jij nodig hebt om jouw doelen te ondersteunen. Door dit totaalpakket worden alle facetten van gezondheid aangepakt en worden de beste resultaten bereikt. Ook voor degene die al goed op weg zijn kunnen gebaat zijn bij Personal Training. De PT kan jou bijvoorbeeld nét dat beetje extra geven, je helpen bij het bereiken van nog betere resultaten, het behalen van een sport specifieke doelstelling, of het doorbreken van plateaus.

Wat wij jou bieden

Eén-op-één begeleiding, iemand die de hele training bij je blijft en je motiveert. Zorgvuldig samengestelde trainingsschema’s, gebaseerd op jouw persoonlijke wensen.Realistische doelstellingen, opgesteld samen met jou.Uitgebreide metingen (zoals lichaamssamenstelling en conditietesten), zowel aan het begin, als aan het einde van het pakket*.Trainingsschema’s voor zelfstandige trainingen buiten het pakket*.Voedingsbegeleiding met het BodySupport programma.Naast voeding en het fysieke aspect, ook aandacht voor het mentale aspect van een gezonde leefstijl. Kennis en andere handvaten om zelfstandig aan de slag te gaan, zodra de PT trainingen aan een einde zijn gekomen.

Maak kennis met

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.