Yoga & Pilates

 

Yoga en pilates in een sfeervolle yogastudio waar persoonlijke aandacht en gezelligheid centraal staan. Onze docenten geven les in kleinschalige groepen. De lessen zijn geschikt voor elk niveau en je kan jezelf in eigen tempo ontwikkelen. Na iedere les is er ruimte om na te praten onder het genot van een kopje thee. Namasthée

 

Hatha-Raja yoga

De Hatha-Raja yogalessen bestaan uit klassieke ha-tha oefeningen, maar bevatten ook elementen uit de Yin- Yoga  en uit de Zen-traditie. Je komt in een yogaflow, waarbij je kunt focussen op jezelf. Je vind ontspanning, ook tijdens inspannende houdingen. Je wordt gecoached op ademhaling om je energie goed te verdelen. Tijdens de les gaan we werken aan onze manier van ademen in combinatie met een stukje inspanning. Wanneer we stiller en met meer aandacht gaan bewegen ontvouwt zich een heel spectrum aan waarnemingen die ons kunnen verrassen.  

 

 

Pilates

Pilates is een krachtige en effectieve training waarin veel aandacht is voor je core. Daarnaast ligt de focus op de ademhaling, lichaamshouding en lichaamsbewustzijn. De oefeningen doe je zoveel mogelijk met een neutrale positie van je wervelkolom. Pilates is geschikt voor beginners en gevorderden, maar ook voor mensen met rug-, nek- en schouderklachten. De les is rustig, gecontroleerd, subtiel en prikkelend om zo effectief mogelijk een gestroomlijnd lichaam, lange spieren en soepele gewrichten te creëren.

 

 

 

 

Maak kennis met Yoga en Pilates bij Sport & Fitness van Dijk

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.