Voedings

Gezonder leven begint bij Sport & Fitness van Dijk

Om je lichaam zo goed mogelijk in balans te houden, is het van belang dat je naast het sporten ook de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt. Wanneer je verkeerd eet, kun je uitgeput, somber, energieloos, of onrustig worden. Hoeveel iemand van bepaalde voedingsstoffen nodig heeft, verschilt natuurlijk per persoon. Daarom willen we je bij Sport & Fitness van Dijk zo goed mogelijk ondersteunen in jouw weg naar een gezond leven.

Je kan bij ons terecht voor:

  • Persoonlijke begeleiding bij gewichtsbeheersing
    (overgewicht, ondergewicht, kinderen, zwangeren, algemeen voedingsadvies en sportadvies)
  • Persoonlijke begeleiding bij gezondheidsproblematiek
    (diabetes, copd, oncologisch, hart en vaatziekten)

Even voorstellen

Onze voedingsconsulente Rea helpt jou graag om een voedingsschema voor je op te stellen dat aansluit bij jouw behoefte en energieverbruik.
Ik ben Rea van den Bosch en ik ben werkzaam bij Sport & Fitness van Dijk. In 2016 ben ik afgestudeerd als diëtist aan de HAN in Nijmegen. Momenteel ben ik werkzaam in een verpleeg- en verzorgingshuis als diëtiste. Ik hoop jullie met veel energie en enthousiasme te mogen ontmoeten.

Elk mens is uniek en heeft zo haar eigen ''klachten''. Daarom werk ik niet met één standaard ''dieet''. Je krijgt een persoonlijk voedingsadvies op maat. Mijn werkwijze heeft als doel jou een blijvend gezond eet- en leefpatroon aan te leren. Samen kijken we naar jouw behoeften.

rea

Benieuwd naar de mogelijkheden bij

Nieuwsgierig geworden of heb je vragen rondom de werking van lichaam, geest, sport en voeding? Vul dan onderstaand contactformulier in of maak een afspraak bij de balie.