Fysio

Wil je snel en efficiënt van je klachten af?

Heb je last van pijnlijke spieren, overbelaste gewrichten of zeurende pezen? Sport & Fitness van Dijk is specialist in beweging, spierherstel en revalidatie. Wij werken samen met fysiotherapie praktijk van Fysioteam Baarle voor een professionele aanpak van je klacht(en). Onze fysiotherapeut stabiliseert, vermindert of herstelt de functiestoornis of de gevolgen daarvan. Ook als je een blessure hebt, of voor het optimaliseren van je huidige trainingsschema, kun je binnen Sport & Fitness van Dijk naar de fysiotherapeut. Het samenvoegen van de kennis van de fysiotherapeut en onze fitnessinstructeurs zorgen ervoor dat we samen het beste trainingsschema voor jou kunnen samenstellen. Leden kunnen bij de receptie kenbaar maken dat zij van deze gratis service gebruik willen maken.

De fysiotherapeut is aanwezig op:
- maandag van 18:00 tot 19:00u
- vrijdag van 09:00 tot 11:00u

Sportmassages

Bij Sport & Fitness van Dijk kan je ook terecht voor een specialistische sportmassage. Onze gediplomeerde sportmasseurs Ines en Erik hebben veel ervaring in het behandelen van zowel jongeren als ouderen met lichamelijke klachten en gespannen spieren. Een sportmassage helpt de spieren los te maken, prestaties te verbeteren, stimuleert de afvoer van afvalstoffen en verbetert spierherstel. Hierdoor wordt de kans op blessures kleiner en kunnen activiteiten weer sneller worden uitgeoefend. Ook spanningen of stress kunnen met sportmassage behandeld worden. Een sportmassage heeft dus een preventieve, maar ook herstellende functie. Laat de naam je overigens niet op een verkeerd spoor zetten, want ook als niet-sporter heb je zeker baat bij een sportmassage.

Onze

Ines

Hoi iedereen! Ik ben Ines en mij zul je vast herkennen van de Milon Cirkel. Daarnaast geef ik ook verschillende groepslessen en kan je sinds kort ook bij mij terecht voor sportmassages. Ik heb de opleiding Sport en Bewegen gedaan in Turnhout en ik heb altijd al een passie gehad voor alles wat te maken heeft met sporten.

Erik

Hallo allemaal, mijn naam is Erik en ik ben nu 1,5 jaar werkzaam bij Sport & Fitness van Dijk. Ik werk als fitness instructeur en daarnaast geef ik ook groepslessen. Sinds kort doe ik ook sportmassages. Hiervoor heb ik de opleiding Sport en Bewegen gedaan in Tilburg. Ik vind het leuk om sportmassages te geven, omdat ik graag mensen van hun klachten af help.

Maak kennis met

Wil je meer informatie of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.