BODY

Met voeding leren omgaan

Met het voedingsprogramma Body Support ben je slimmer bezig. Of je nu wilt afvallen, op gewicht blijven of het maximale uit je training wilt halen. Door een uitgekiend eetpatroon verbrand je meer, krijg je meer energie en blijf je beter in balans. Body Support is geen dieet het is een manier van opnieuw leren met voeding om te gaan. Tijdens het programma kom je erachter wat jouw lichaam nodig heeft om je doel te bereiken, daarvoor heb je ook 'n persoonlijke coach en de mobiele applicatie. Met de eetdagboekjes en de caloriechecker is een eetschema volledig aan te passen.

Ben jij klaar voor verandering?

Het Body Support voedingsprogramma van Sport & Fitness van Dijk leert je op een verantwoorde manier met voeding om te gaan. De voedingsadviezen zijn persoonlijk en op maat gemaakt aan de hand van lengte, gewicht, vetpercentage en leefpatroon. Met jouw energiebehoefte worden er persoonlijke voedingsschema’s gemaakt die uitsluitend bestaan uit voeding die je gewoon in de supermarkt kunt kopen. Je krijgt iedere week een voedingsschema mee dat bestaat uit 7 dagmenu’s en een boodschappenlijstje, waarop staat wat je de komende week nodig hebt. Ieder dagmenu bestaat uit 6 eetmomenten, namelijk 3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes.

Even voorstellen

Hoi allemaal, ik ben Myrthe en sinds kort ben ik voedingscoach bij Sport & Fitness van Dijk. Mijn passie is gezond eten en sporten. Ik vind het leuk om anderen te begeleiden en motiveren om mij te volgen. Daarnaast geef ik de volgende lessen: Function, Abs Attack, kidslessen, Burn, Fit & Shape, Booty Boost. Wanneer ik geen les moet geven, ben ik zelf aan het sporten. Ik ben dus zo goed als iedere dag aanwezig bij de leukste sportschool van baarle! Verder ga ik graag hardlopen en doe ik de sport twirlen. Ook ben ik nog student en zit ik in mijn laatste jaar Bedrijfskunde en ben ik bijna klaar met school (: Ik kijk ernaar uit om met jou aan de slag te gaan!

Maak nu kennis met

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.