Boals Festival

Op 11 mei aanstaande zal de eerste editie van het Baols Festival plaatsvinden in  en om de tent achter Den Bonten Os aan de pastoor de Katerstraat in Baarle Hertog. Sport & Fitness van Dijk mag hier tussen 15:00 en 15:30 het hoofdpodium gebruiken om haar streetdancegroepen een demonstratie te laten geven van wat zij allemaal in huis hebben. Alle dansgroepen nemen deel aan deze demonstratie: dinsdag 17:30, 18:30,  zaterdag 10:15, 11:00, 12:00 en 13:00 Voor de deelnemers is een backstage geregeld waar zij zich kunnen omkleden en voorbereiden. Op vertoon van deze brief krijg je een bandje waarmee je naar de backstage mag. Deelnemers moeten uiterlijk om 14:30 backstage aanwezig zijn zodat echt om 15:00 gestart kan worden met de eerste dansdemonstratie. Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang tot het festival. Voor deelnemers aan de dansdemonstratie die ouder zijn dan 12 geldt dit in dit geval ook.  Dus vergeet niet deze brief mee te nemen, zodat men aan de kassa weet wat je komt doen. Informatie over de demonstratie/kleding/tijdstip van verzamelen back stage etc. krijg je via  Aniek Schrauwen. Daarnaast staat Sport & Fitness van Dijk die dag ook met een sapjeskraam op het festival, waar je de lekkerste smoothies kan drinken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *